03 Aug3 life lessons from Modern Family ♥

1. Ingen familj är perfekt

”Modern Family” handlar om att omfamna alla påhitt som dina nära och kära kan ha och det är det som gör en familj en stor familj. Alla de tre familjerna som presenterar på showen är unika och dysfunktionella. Du har en ung kvinna, Gloria, gift med en mycket äldre man. Sedan är det homosexuella par, Mitchell och Cameron, med ett adoptivbarn. Och slutligen finns det Phil och Claire som har egna tvivelaktiga sätt att uppfostra sina barn. Men alla dessa saker skapar inte klyftor mellan dem och de är alla en enda stor lycklig familj.

2.Gör vad du vill göra

Alla tecken i ”Modern Family” har olika passioner. Cam älskar att vara en clown, Phil saknar sina dagar som en cheerleader,Claire är en hemmafru som går ut ur hennes sätt att göra samhället bättre och Alex är en nörd som också spelar i ett band. Det går bara för att visa att du bara kan finna sann lycka bara om du följer dina passioner.

 

3.Visdom kommer inte alltid med åldern

Den bedårande karaktär Manny visar att du kan ha en vettig huvud på unga axlar. Han är bara ett barn som har filosofiska avslöjanden om livet och kärleken och är ofta möjligt att se saker från en mycket mogen perspektiv. Han är enkel, direkt, artig, och ofta verkar lös. Det gör bara att du undrar om visdom verkligen kommer med ålder eller inte..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu